XtraGrass hybride systeem

GRATIS Seminar ‘De vele voordelen van een hybride systeem voor voetbal’

Met de start van het nieuwe voetbalseizoen is Vitesse de eerste betaaldvoetbalorganisatie in de eredivisie die traint en speelt op een hybride grassysteem, genaamd XtraGrass™.

Er wordt steeds vaker gesproken over een hybride systeem. Maar wat is dat eigenlijk? Wij gaan al uw vragen beantwoorden! Tijdens het seminar is er voldoende gelegenheid voor interactie met verschillende experts.

Aan het einde van het seminar weet u precies wat een hybride systeem is en welke voordelen het kan bieden als hoofdveld en / of trainingsveld voor uw club

  • Wat is een hybride systeem eigenlijk?
  • Wat zijn de voordelen van een dergelijk systeem?
  • Hoeveel extra uren kan het veld worden bespeeld?
  • Welk onderhoud heeft het veld nodig?
  • Op welke manier kan het worden geïnstalleerd?

Informatie seminar

Het seminar start om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch. Na de lunch voorzien onze experts u van achtergrondinformatie over hybride systemen in het algemeen en over het XtraGrass systeem in het bijzonder. Belangrijk onderdeel van het seminar is het zelf ervaren, voelen en zien van het XtraGrass veld op locatie.  Daarnaast heeft u de mogelijkheid om met mensen te praten over hun ervaringen. Het programma zal rond 16:00 uur afgelopen zijn.

 

Aanmelden

U kunt zich middels onderstaande knop aanmelden. Uiteraard bent u van harte welkom om met meerdere personen naar het seminar te komen. Daarvoor is wel wenselijk dat iedere deelnemer zich zelf aanmeldt. Zodra de aanmelding in goede orde is ontvangen, sturen wij u graag het definitieve programma toe.

 

Wilt u dit seminar bij u in de gemeente verzorgen?

Mocht u interesse hebben om dit seminar bij u op locatie te laten verzorgen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. U kunt per email contact opnemen met marketing@greenfields.eu , waarna wij met u contact opnemen om een afspraak in te plannen.

 

 

 

Uitermate vlak speelveld

Uitermate vlak speelveld

Voldoet aan de IOG Performance Quality Standards, goedgekeurd door de FIFA 

All weather-oppervlak

All weather-oppervlak

Bestand tegen de meeste weersomstandigheden dankzij ons specifieke bodemprofielontwerp 

100% natuurlijke speelervaring

100% natuurlijke speelervaring

Omdat de synthetische filamenten alleen de natuurgrasvezels ondersteunen.

Verhoogd aantal speeluren

Verhoogd aantal speeluren

Tot wel 20 uur per week extra. Bij onderhoud conform de richtlijnen van XtraGrass